Wie zijn wij?

De zoekmachine van Buitenlandjaar.nl is ontwikkeld door igen, een detacheringsorganisatie voor en door Young Professionals. Wij houden ons bezig met vaste banen in Nederland en niet met taalcursussen, reizen en werken of vrijwilligerswerk in het buitenland. Met deze website genereert igen dan ook geen inkomsten, niet van scholieren/studenten en ook niet van bedrijven.

Buitenlandjaar.nl verzamelt alle vacatures voor tijdelijk werk in het buitenland, betaald en vrijwillig, om het voor scholieren en studenten makkelijker te maken om een passende plek te vinden. Een jaar naar het buitenland is dé manier om jezelf te leren kennen, uit te vinden wat je leuk vindt om te doen en waar je later graag zou willen werken!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ambitie

De passie van igen is om te laten zien dat je gelukkiger wordt als je ook in je werk echt jezelf kan zijn. En de wereld heeft behoefte aan meer gelukkige mensen! Dus focus je niet alleen op welke baan je later wilt, maar vooral ook bij welke organisatie. Een jaar in het buitenland helpt je om de goede studie, baan of werkgever te kiezen, daarom dragen wij graag iets bij aan de voorbereiding voor jouw buitenland jaar.

Win-Win

Onze missie om alle organisaties in Nederland te laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van jonge mensen kunnen inzetten en laten groeien. Daarom helpen we bedrijven bij het vinden en begeleiden van Young Professionals die passen bij hun organisatie. En we helpen Young Professionals om een bedrijf en werkplek te vinden die past bij wie zij zijn en hoe zij willen werken en leven.

Succes met je zoektocht!